G-B6CT1J5KB0

onsdag 9. september 2015

Trøndersommer 2015

Etter to uker i varme land, med temperaturer sjelden under 28 grader, så var det litt friskt å komme til trøndelag med 11-12 grader og småregn. Fosen er koselig, Høybakken spesielt, og vi fikk noen dager med sol og da ble det jo levelig med shorts og t-skjorte.


Besteforeldrene er hundepassere, så det blir daglige lufteturer her og der. Det er hyggelig med turkamerat, og man MÅ jo ut hver dag, men katt er jo veldig mye enklere å ha da. Og de er bedre å kose med så det skal bli godt å komme hjem til de to pelsputene våre.




Men vi kom da oss ut i skog og mark opptil flere ganger den uken vi var på besøk, og fant nye stier og steder vi ikke har gått før. Og plutselig har man fin utsikt over fjorden!


I år ble det spilt en del sjakk og kort, i tillegg innførte vi gode, gamle domino også. Stor stas! Det er lurt å ha litt å variere med. Nå finnes det utrolig mange måter å spille domino på, men vi fant en fin familieform som fungerte bra. Men noen ganger tar sjakkspillet litt lang tid...


Et naturlig turmål er moloen i Høybakken, der finner man alltid folk og nye båter. Denne fanteskøyta har nok trafikkert sørlandet mer enn trøndelag i sine beste dager. En bred farkost med god plass innvending. Langs moloen finner man all slags sjøliv som krabber, fisk og mange sjøstjerner som er fine å se på.


Lenge siden forrige trøndertur... Bare godvær på østlandet




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar