G-B6CT1J5KB0

mandag 11. februar 2013

Wien, torsdag

Wien! Endelig fremme.

Kari og jeg tok toget sammen fra Skøyen og Flirtet til Gardermoen på en halv time. Etter en veldig lang sikkerhetssjekk-kø gikk vi å spiste litt mat på O'Learys. Dette er et helt greit spisested med gode Quesadillas.
Planen var å ta av fra Gardermoen kl 18.05 og lande i Wien 21.40. Men en sen SAS-avgang fra Gardermoen gjorde pausen i København litt vel kort, så vi måtte løpe fra en gate-tarm til tuppen av en annen. Gode og varme men ikke aller sist rakk vi flyet videre med et svett skrik.
Vi fløy videre med Austrian og det var flotte saker! Mat og drikke var gratis og veeeldig god benplass var det også. Til og med doen var fin! Og ved avgang og landing ble det spilt vals på lydanlegget.

Vel fremme på Flughaufen Wien fant vi vår sjåfør for kvelden. Hotellet hadde ordnet transport for oss siden det ble en litt sen ankomst. Så vi ble guidet gjennom Wien og ankom hotellet en liten halvtime senere.
Hotellet er Hotel Altstadt Vienna, som ligger sentralt ved de fine stedene man vil besøke. Her fikk vi et stilig rom der vi skal kose oss hele helgen.


Dette hotellet finner man ikke på noen kjente topp-ti-lister, men det burde vært med. Vi fant hotellet på sidene til Small Luxury Hotels of the World, som vi har brukt på tidligere reiser. Dette er en liste over spesielle hoteller slik som "De historiske" her i Norge. Det er ikke et kjedehotell, så her får man rom med personlighet og sjel. Servicen  er upåklagelig, man kan få hjelp til alt mulig her.
Vårt rom er et Matteo Thun Design - rom, en italiensk arkitekt har fått leke med stoff og farger og laget noe man ikke får andre steder. Stilfullt og koselig på samme tid. Litt uvant og kanskje ikke den beste ideen er å bruke glassdør til do, noe som effektivt fører at man kommer nærmere hverandre i parforholdet...



Mer om dette kommer garantert ikke i bloggen for de andre dagene på turen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar