G-B6CT1J5KB0

torsdag 6. mars 2014

Vårtur til London med hele gjengen!

Årets julepresang til alle fra alle ble en langhelg til London!
Det store spørsmålet er hva vi skal gjøre her, men med litt research på forhånd og en god tro på at vi slumper innom noe fint gjør meg sikker på at dette blir bra.



- Oversikt over bydelene i London:
Med restauranttips, hoteller og mye mer!

- Mange tips her også:
http://www.vg.no/reise/reisepanelet/?action=vis&id=6037&tittel=hva-b-r-vi-f-med-oss-i-london

Flyturen gikk kjempefint, SAS er greie å reise med og vi rakk ikke å kjede oss de to timene turen varer.
På Heathrow fikk vi tatt ut penger og vi fant riktig tog inn til London. Heathrow Connect er mye billigere enn Heathrow Express og bruker bare litt lengre tid inn til Paddington stasjon. Togene bruker samme spor og perronger. Vi sparte 40£ på å bruke 15 minutter ekstra togtid. Og det kan komme godt med senere på turen...

Vi gikk til hotellet på noen få minutter og så at det ikke ville bli vanskelig å finne et sted å spise middag, det var ørten restauranter av alle kjøkkenslag langs gatene. Tudor Cort Hotel er et greit rimelig hotell med noen få familierom med plass til fire. Det ligger like ved Paddington-stasjonene for tog og bane, og det går mange busser forbi et kvartal unna. På rommet hadde vi verdens minste bad, her må man ut for å skifte mening!
Men sengene var gode og vi sov godt hele ferien.

Etter å ha funnet frem vårskoene tar vi oss en spasertur og ser oss om rundt hotellet. Vi går til Hyde park og går igjennom og kjenner på våren, ser på blomster og møter villdyr vi ikke er så vant med hjemmefra.


Vi kjøper oss Oystercard og tar "the tube" til Piccadilly Circus. Vi går og ser i butikkvinduer før vi finner lekebutikken Hamleys i Regent Street. Man blir aldri for gammel for en leketøysbutikk i mange etasjer! Her er det mye gøy, men også mye plæstikfæntæstik.

Otto eller Bertine?
Middag spiser vi rett ved siden av hotellet på en indisk restaurant, The Mughals. Kjempegod mat til 55 pund for alle fire. Her er det indere som spiser i tillegg til alle slags nasjonaliteter som ellers i London.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar