G-B6CT1J5KB0

fredag 14. mars 2014

Harrods, Kensington og hjem igjen

Siste dag i dag! Harrods er målet i dag, så tar vi det som det kommer etterpå. Flyet går ikke før 1730 så vi har god tid på oss. Vi setter bagasjen fra oss på hotellet etter utsjekk og tuber i vei som vanlig, til Knightsbridge stasjon. Harrods er stort! Og FLOTT! Her går vi med store øyne og ser på luksus vi ikke viste fantes. Skjermbrett til 70 000 pund. Lekebiler til barn på 40 000 pund. Spionartikler og luftputebåter. Og en stor og veldig fin lekebutikk! Vi gamle er vel verdens kjedeligste som bare kjøper en potetmoser(!) og te. Masse te faktisk. Men på dag fire i London er man litt mett på inntrykk.

Da vi kom ut fra Harrods var vi litt sultne, men det var litt for tidlig å dra til flyplassen, så derfor lunsjet vi på Gran Caffe rett på hjørnet. Her fikk vi varm sjokolade og nydelige kaker!


Føttene er slitne i dag også, men når man først begynner å gå litt ordentlig, og ikke sånn museumsgåing, så kan man gå litt til allikevel. Vi gikk derfor en liten sving rundt i Knightsbridge og Kensington for å se oss om, og dette er et strøk man gjerne kan bo i selv. Mange fine hus og plasser rundt her altså! Ligner litt på Frogner i Oslo.

Våren i full blomst
Da var det på tide å komme seg ut på flyplassen, så med Heathrow Connect fra Paddington går det fort rett ut til flyplassen. Her var det ikke køer noe sted og plutselig hadde vi veldig god tid etter sikkerhetssjekken var unnagjort. Etter litt titting i Tax-free-shoppen var det på tide å fylle magen igjen. Litt på siden er det en fredelig restaurant med god mat, Rhubarb. Her satt vi godt og fikk god mat far en meny med burgere, pasta og salater+++.

Så var det SAS til Oslo og flytoget helt hjem. Hjem til kattene som glemte å være furtne over at vi dro fra dem, selv om de stadig la seg i kofferten mens vi pakket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar