G-B6CT1J5KB0

mandag 12. september 2016

Resortferie på Steigenberger

Å kjøre forbi Hamburg er ikke gjort i en fei, det tar oss nesten en time ekstra med køkjøring inkludert litt veiarbeid og en krasj. Men med hjelp av Google maps som ser hvor det er kø så kom vi oss frem til Steigenberger hotel Treudelberg nord i Hamburg. Å bo nord for Hamburg er viktig for alle som skal rekke Kielfergen neste dag. Man trenger ikke kø da... Vi får et kjempestort rom med danseplass rundt de fire sengene og et eget walk-in closet i tillegg til et stort bad.

Utsikt fra rommet

For en plass å bo! 
Dette er luksuslivet som passer fint etter en lang tur. Hotellet har en county club med en stor golfbane som rommet vårt har utsikt mot, og det er store parkområder rundt. Vi spiser deilig lunsj sammen med seniorklubben der damene spiller kort mens herrene dasker golf, og noen har reist fra Hamburg for litt fred og ro. Etter maten sitter vi i parken med vindsus og cocktails og leser bøker og slapper av.
Etterpå blir det en tur i svømmebassenget men vi hopper over spa-delen i dag, selv om det er et anlegg for det her tilgjengelig. Det er nemlig tid for middag i hotellets store restaurant. Vi får god mat her, som hadde vært super duper om vi ikke hadde husket måltidet i tatrafjellene. Og det er jo litt fancy med store lokk på maten som synkront blir fjernet med et voila!


Etterpå må vi ha en kveldstur i parken rundt for å kjøle oss ned og få maten til å synke litt. Men det er jo ikke godt å gå på grus med flip flops for små føtter så vi er raskt tilbake igjen.




Frokosten på hotellet er veldig bra, her er alt. Rett og slett. Terningkast 5.
Etter frokost sitter vi i solen og slapper av  litt før vi setter oss i bilen og kjører videre nordover til Kiel. En lang reise er snart over og det er litt vemodig, men det skal bli deilig å komme hjem til egen seng og kattepusene. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar