G-B6CT1J5KB0

onsdag 14. mai 2014

Scopello

Frokost handler vi på hjørnet, og grønnsaker på det andre hjørnet. En blid butikkdame og en sur. Så da blir grønnsakshandleren byttet ut neste gang.
Så kjører vi litt på måfå mot Scopello og stopper der. Bitteliten landsby på en skrent, med et koselig handletorg bak en port. I byen ser vi mange hunder som Tyra vil klappe og ellers er det lite å se. Vi finner en sti nedover mot stranden og går der. Etterhvert kommer vi til La Tonnara di Scopello, stedet med klipper som Thailandbilder. Her betaler man litt for å komme inn og så kan man sole seg og slappe av. Vi koser bare med alle kattene her, de er små og noen er veldig tynne. Men alle vil ha kos!





Så rusler vi opp i byen igjen og finner oss en cafe med is og espresso. Nam nam. Tilfeldig ramler vi inn en port og finner alle byens butikker gjemt her inne. Vi kommer inn i en hyggelig keramikkbutikk og finner gaver og litt smått til jentene, og her snakker vi mye med innehaveren som også er glad i katter. Han viser oss sin Norwegian og vi viser frem våre sibirkatter. Og så koser vi masse med byens ordfører. Som er en løskatt, men som elsker kos og får mye av dette overalt.

Nei, koppen er ikke så stor, det er bare lite kaffe...
På vei hjem finner vi en vanlig dagligvarebutikk og får fyllt opp med flaskevann og diverse nødvendigheter. Delikatessebutikker er ikke billigst her heller, men frokostting som pålegg og brød handler vi lokalt åkkesom. Det smaker jo så godt! Og så kjøper Kari kattemat, i tilfelle vi skulle støte på en radmager katt igjen.

Vi tar en siesta før vi varmer opp kvelden med litt påskequiz før vi går ut til middag. Vi ender opp rett rundt hjørnet for leiligheten og får veldig god mat. Kalvekjøtt er tydeligvis vanlig her nede. Jentene spiser villsvin og pasta.
NRKs påskequiz er med til Italia

2 kommentarer:

  1. Så fin blogg du har, moro å lese og se på innleggene dine. Ha en fin uke :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk! Øvelse gjør mester, håper jeg. Fin blogg du har selv da.

    SvarSlett