G-B6CT1J5KB0

torsdag 30. juli 2015

Til sjøs nordover mot New York

Etter gårsdagens amputerte og strevsomme dag så vi frem til en vanlig dag med friske folk. I dag våknet jeg til utsagnet "Jeg må på DO!" Det setter i gang blodpumpa det også...
Og det var dessverre en korrekt observasjon.
Ny dag i isolasjon med andre ord, og nye medisiner. En rosa yoghurt som visstnok smaker hinsides vondt må inntas med jevne mellomrom. Men formen er mye bedre enn i går så det er vi glade for.
Vi andre bytter litt på så vi for litt sol på kroppen på dekk eller er sammen med pasienten.

Denne så god ut!

Nope!
I kveld er det "formal night" igjen så da må vi pynte oss. Maud skal se film og nyte room service, denne gang uten menyrestriksjoner fra legen.
Vi blir stadig spurt om hvordan det går med Maud av flere av de ansatte, og de savnet at vi spiser sammen.
Etter middag går vi på lugaren og ser en film sammen; Big hero 6, eller mamma sovner jo som vanlig.
Det skal bli deilig å komme seg ut av lugaren synes Maud, det er kjedelig å være inne på det samme rommet i to døgn. Hun har spist godt hele dagen, så dette kommer til å gå bra! Vi får gjøre masse gøy i morgen som er siste dag på båten.

KJEDELIG!
Dag 13 til sjøs; alle er friskmeldt og vi kan ha en vanlig dag sammen igjen, med frokost i den fine matsalen, en kaffe på vei hjem, litt lesing og soling på dekk og så en god middag. Vi krydrer dagen med gode frapper og drinker i varmen, og båtens avslutningsshow før middag.

Sceneteppet i salen



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar