G-B6CT1J5KB0

tirsdag 28. juli 2015

St. Marteen med blandede følelser

Vi skal komme frem til St. Marteen kl. 13, så vi har god tid om morgenen. Det er så vidt vi rekker frokosten faktisk. Vi ser oss om litt på båten, går helt forrest og kjenner på vinden. 30 knop står det at det er. Det er hvertfall vanskelig å stå oppreist på det verste. Nå har vi en del fugler som følger båten, og dykker rundt oss. Så vi nærmer oss land selv om vi ikke kan se det.


Etter lunsj går vi i land i Phillipsburg og her er det varmt! Vi går sakte, men Tyra blir fort kokt likevel. Man kan gå inn til sentrum på 15 minutter, men vi velger båttaxi for å spare humøret så lenge som mulig.
Det selges veldig mye smykker og klokker her, og skuffende lite annet. Vi kjøper en is som ikke er god og plages litt av alle innkasterne bortover gaten. Vi fant til slutt The Yoda Guy, som viste seg å være et privat museum mer enn en butikk, og ikke var det særlig spennende heller. Byen er trist og shabby og innbyr ikke til å se seg om i det hele tatt. Det er strand her, med utleiesenger osv, så man kan bade og sole seg i litt nye omgivelser enn på båten. Hit vil vi nok ikke tilbake igjen. Nitrist sted.




Koseligste stedet i byen...
Så gikk vi å satte oss for å drikke litt i skyggen på en strandpub, og da kviknet vi litt til. Etterpå solte vi oss på båten før det ble dusj og middag. Nå er vi så kjent at vi ikke trenger å bli fulgt til bordet, så vi får gå selv. Roland og Will er alltid glade og passer på at vi har det bra. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar