G-B6CT1J5KB0

tirsdag 28. juli 2015

San Juan på Puerto Rico

I dag måtte vekkeklokken på, for i dag har vi et kort stopp fra 0730 til 1230. Vi spiser buffetfrokost siden køen er så lang på den vanlige, og der går det tregt uansett. Vi finner et bord heeeelt i enden så vi sitter nesten for oss selv, så da går det bra for Kari også.


Etterpå går vi i land og i dag kommer vi rett inn i byen. San Juan er en stor by ser det ut til, med fine hus i gamlebyen der vi lander. Vi ser høyblokker og vanlig by lenger unna, men vi holder oss i gamlebyen for her er det koseligere. Vi rusler rundt og ser oss om, ser i butikker og sånn, så finner vi en borg og går inn der for å se.





Bak fasaden er det ... ingenting

Her får med oss litt historie for øya og mange fine utsiktsbilder. Byen har trivelige gater og fine hus, det er hyggelige folk her, men noen uteliggere sover her og der.
Det er en den triveligste byen vi har stoppet i på turen.
Det er varmt her, men det kjennes ikke så ille ut som i går. Det må være luftfuktigheten eller så begynner vi å bli vant.










Vi lander på båten i god tid til lunsj, og så blir det soletid. Vi passer på å ikke steke for lenge i dag, siden Maud allerede har litt blemmer på skulderen. Hun soler seg ikke... Tyra bader mest, eller henter is, eller noe annet. Men hun får lest litt hun også, Mauds bøker slo an skikkelig, så nå leser alle sammen dem. John Green er forfatteren og den første boken er filmet allerede.

På vei til middag går vi forbi showteateret ombord, og der starter kveldens underholdning opp. I kveld er det almoust Elton John som opptrer. Vi går inn og ser en ganske flink fyr synge og show'e før vi sniker oss til middagen vår. I kveld er det veldig travelt i restauranten men vi får bordet vårt og vi får til og med noen andre norske på nabobordet! Det er hyggelig å høre og snakke litt med andre likesinnede igjen. ;) Det er rart med det.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar