G-B6CT1J5KB0

mandag 27. juli 2015

Til sjøs på vei til Bermuda

Dag 6;
Vi har stilt klokken i natt så frokosten nærmer seg slutten da vi er klare for mat. Men natten har vært litt røff for været har endret seg. Det er ganske store bølger og vinden har økt ganske mye. Båten må senke farten litt så man kan få spist frokost trygt. Vi spiser en god frokost fra meny i den fine restauranten, det er litt luksus for man kan hente mat selv også ser vi etterpå.
Men det er mye roligere her enn  i buffet-restauranten.



Vi ta en tur ut, men de øverste dekkene er stengt og vannet i bassengene blir øst utover gulvet på grunn av bølgene. En kar står med en svaber og dytter det tilbake, men noen sekunder senere kommer det utover på nytt. Kjedelig jobb... Været er overskyet med regnbyger så uteliv er utelukket.

Natt

Dag

Lunsj kommer alt for fort, men det er så mye godt at vi må spise igjen. Salaten blir valgt ut av kokker som blander sammen for deg med dressinger osv før vi får den servert. Så får vi velge fra en meny så det blir en treretters lunsjmeny. Etterpå er det bare å rulle et sted vi kan lese bok i fred, og kanskje tegne litt. På skonnertcafeen er det fine stoler, men vi finner snart ut at det er her det er skattejakt, quiz, foredrag og scrappbookin etc.så vi får jakte et nytt fredelig sted til neste gang.

I kveld er det formal night, så vi må pynte oss skikkelig til middag. Herrene trekker i smoking eller dress, mens damene stort sett har kjole. Noen damer tror det er nyttårsaften og går for dypt og kort i steden for langt og elegant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar