G-B6CT1J5KB0

tirsdag 28. juli 2015

Bermuda, en gang i livet

Dagen gryr tidlig i dag, alle er våkne før vekkeklokken ringer. Til frokost prøver vi nye ting vi ikke vet hva er. Grits er en grøtgreie som er helt hvit, og smaker nesten ingenting. Ganske forferdelig. Barna prøver pannekaker, banan og vanlig. Ikke stor jubel der heller.
Så er vi klare for i gå i land på Bermuda. Varmen slår imot oss, selv om det ikke er 30 grader her, så er det veldig varmt! Det må være høy luftfuktighet her. Vi planlegger egentlig å dra til gamlebyen, men fergen går ikke dit på lørdager. 




Vær-skip


Så da drar vi med ferge til hovedstaden Hamilton. Det er en liten by, der rådhuset er teater, kunstgalleri og diverse annet også. Vi går i skyggen så mye som mulig, og etter hvert avpasser vi farten til mer lokale forhold. Og så kjøper vi is, en sekspakk. Husene her er malt i pastellfarger, og takene er hvite, ikke så rart kanskje så varmt som det er her.


Bermuda er jo en del av Storbritania
Hamilton er sjeldent kjedelig så vi tar snart fergen tilbake til kaia, her ser vi oss litt rundt i Borgen som ligger der før vi går tilbake på båten. Vi spiser en rask lunsj, en god curry og bread pudding til dessert.
Nå er det tid for soling! Vi smører alt og finner senger med litt vind på, så vi ikke tar fyr. Det blir litt drinker og iskaffer og bading før skipet tar fatt på veien mot St. Marteen. På vei rundt øya kommer vi inn i en regnbyge. Vi ser at den er liten så vi blir sittende for å stå han av. Vannet er kaldt...
Vi nyter de fine fargesjatteringene vi har fått i dag, og smører oss inn med diverse førstehjelp. Det er underlig hvor mange steder man kan bli solbrent.

Det er 4 juli og på en amerikansk båt må det feires. Det er kake og champagne, folk har på seg klær med flagget på og de vifter servietter i luften. Men middagen er som vanlig god og hyggelig.

Alt er stort i Amerika! Også flaggene
Når natten kommer ser vi solskadene, og i morgen må vi sitte mer i skyggen!
Navlene må smøres bedre i morgen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar