G-B6CT1J5KB0

mandag 12. august 2013

Bremen er en flott by!





Vi kom inn i Bremen med GPS’en og fant et parkeringshus nær sentrum. Vi tok heisen opp og fant ut at vi var i et hotell, Radisson Blu, og bestemte oss for å ta inn der. Før var dette Hilton Hotell i Bremen. Vi fikk to rom med dør imellom, så vi hadde god plass. Rommene var fine og velutstyrte, og badene virket helt nyoppusset. Etter å ha tatt opp bagasjen på rommet gikk vi ut en tur, og fant ut at vi var midt i sentrum der alt det fine var. Hotellet var rett ved markedsplassen og rådhuset som er så kjent i Bremen. Der fant vi et kaffehus med isbar og de hadde skikkelige store isdesserter! Vi spiste litt ordentlig mat først, så kom det is!



Etterpå gikk vi rundt og så på alt det gamle og så gikk vi langs en kanal i en park. Der så vi mange store, gamle trær og fine blomster. Plutselig så vi to harer som spratt rundt på plenen. Etter hvert kom vi ut til elven der det gikk flere lektere som fraktet mye forskjellig.
  

Tilbake på hotellet gikk vi i svømmebassenget alle sammen og badet en stund. Tyra og Knut prøvde seg i badstuen en liten stund til slutt, men det var over 80 grader og litt vel varmt. Etter en liten hvil på rommet var det på tide med middag og vi gikk ut igjen på jakt etter et fint sted å spise.

 

Denne gangen gikk vi til gamlebyen, som også lå like ved hotellet. Men dette området hadde vi ikke fått med oss tidligere på dagen, da vi hadde gått rundt da vi gikk i parken langs kanalen. Her er det mange småbutikker og gallerier, mange rare hus og trange smug. Et skikkelig koselig område! Etter å ha lett litt rundt fant vi en super restaurant som vi spiste kjempegod mat på. Urbano het den. Det var hyggelig der, og helt nytt. De åpnet bare fire dager før vi var der fortalte eieren oss.
Frokosten dagen etter var fantastisk! Beste hotellfrokost vi har sett noen gang. Masse bakervarer, frukt og varmretter som vi kunne boltre oss i. Her kunne vi spist i en uke uten å gå lei av maten. Vi kommer gjerne tilbake til Bremen en annen gang, for her var det veldig hyggelig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar