G-B6CT1J5KB0

onsdag 21. august 2013

Heidelberg, en romantisk by

Vi bodde på Qube hotell, som ligger 10 minutters gange fra gamlebyen. Det går trikk og buss dit for en euro p.p. Hotellet var kjempefint og nyoppusset, med restaurant på taket og i første etasje. De har helt grei mat, med litt høye priser og veldig treg servering. Det er lurt å parkere i hotellgarasjen, for gateparkering var ikke lov. Det er bare for beboere med p-kort i vinduet. Vi gikk bort til gamlebyen og så oss om før vi gikk opp til slottet som ligger i åssiden. På veien ned igjen gikk vi i gater som slynget seg nedover, og her er det mange fine hus! Man kan ta bilder konstant hele veien.


VARM!



Litt vollgrav igjen






Det går en slags taubane slik som Fløybanen opp, men den hadde sluttet å gå da vi kom. Det kunne ha vært lurt å ta denne… Turen ble preget av varmen, det var godt over 30 grader og vindstille, så det ble litt slitne barn på veien hjem, da hjalp det veldig med buss det lengste strekket tilbake til hotellet. På rommet hadde vi fjernkontroll til lyset, der vi kunne skifte farger og styrke. Det ble flittig prøvd ut frem til leggetid. Neste morgen spiste vi frokost på bakeriet tvers over gaten for hotellet. Over 50 euro skulle hotellet ha for frokost for oss fire, og det syntes vi ble for drøyt. På bakeriet fikk vi kjempegod frokost med god drikke for under 20 euro. For ikke å snakke om at vi fikk pratet med en veldig hyggelig baker.
Dette er en fin by, som sikkert er mer romantisk uten varme og slitne barn, men det spørs om vi kommer tilbake alene. Det er så mange andre fine steder å besøke.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar