G-B6CT1J5KB0

fredag 16. august 2013

Leilighet i Argentiere

På veien til Argentiere måtte Tyra veldig tisse så vi stoppet på en veido utenfor Geneve. Der var det stådo! Altså spor i gulvet og så må man huke seg ned for å gjøre sitt. Det var skikkelig ekkelt! Såpass at jeg valgte å ikke ta bilde til og med.
Vi kom greit frem til Argentiere og begynte å lete etter matbutikk, men vi måtte spørre for å finne den ene som er her. Her fikk vi handlet masse, så vi har til frokost og noen middager. Etter å ha nesten skremt livet av vaskedamen, som ventet oss tidligst en time senere, gikk vi ut igjen og fant oss en cafe der vi kunne slappe av med is og bare sitte rolig å se på livet på stripa. Det er EN gate i Argentiere, og der går og kjører alle opp og ned.


Leiligheten vi har er ganske stor, det er to soverom med god skapplass, stue med spiseplass og kjøkken, og et bad og et toalett. Veldig fint for oss fire. Vi laget pasta og spiste før det ble litt TVtitting, og så spilte vi litt yatzy før det ble natta. Knut sto og tenkte en stund før han forsto hvordan man låste ytterdøren, for her må man ta håndtaket OPP og så låse. Franskmenn...

Utsikten fra stuen og spisestuen kan man ikke klage på.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar