G-B6CT1J5KB0

tirsdag 6. august 2013

Farris Bad

Kari fikk en dag en veldig hyggelig telefon fra bladet Tara, de ville sende oss til Farris bad på en romantisk opplevelse. Vi fikk suite, tre-retters middag og adgang til spa-avdelingen. Vi takket ja.

  


Etter litt køkjøring gjennom vestfold kom vi frem til Larvik og fant frem til hotellet ganske enkelt. Vi fikk akkurat lirket inn bilen i garasjen og trillet opp på rommet. Vi fikk bo på Fresjesuiten med utsikt utover fjorden. Siden denne delen av hotellet henger utover vannet, fikk vi en følelese av å være på havet. Sengen står rett ved vinduet så jeg så rett i havet fra putene og vi fikk gode minner fra cruiset vi var på i fjor.

Vi fikk en tur i området rundt hotellet for å få opp matlysten, og det var et koselig strøk med små hus og små hager. Det ligner på Biodden i Grimstad eller Drøbak. Veldig hyggelig sted å tusle rundt og se seg om.

 

Middagen var en treretter, med grillet chevre fra Hallingdal med asparges osv. Hovedretten var kalvefilet med potetmos pluss pluss. Desserten ble jordbær og is. Alt veldig godt, og med gode viner som følge. Restauranten er litt mørk, men hyggelig og med utsikt over fjorden.

Hovedgrunnen til å velge dette hotellet er spa-avdelingen. Dette er et badeland for voksne! Mye gøy å prøve seg på her. Man får utdelt en oppskrift på en god opplevelse, så kan man velge å følge denne eller bare prøve de tingene man vil. Her er alt mulig, det er 5-6 forskjellige saunaer med diverse temperaturer, boblebad ute og inne, et svømmebasseng med diverse bobler, splæsjer og strømmer, kulper, ishauag og dusjer med underlige innstillinger.
Kildevannsgrotten var min favoritt, her er det litt mørkt, det er passe varmt og man sitter deilig avslappet.
Etter noen timer her var stressnakken borte og resten av dagen var deilig avslappet.


Det var såpass mye forskjellig å prøve ut at vi hadde ikke behov for noen behandling, men skal man være her flere dager så har de mye forskjellig å by på her også.

Utsjekk er standard klokken tolv, så man har tid til et besøk her før man reiser videre. Eventuelt så sjekker man ut først og bruker enda lenger tid her...

Hit MÅ vi tilbake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar